YRITYS

Sähkö- ja teleasennustyöt

Sähkö- ja teleurakointipalveluihimme kuuluvat kaikki sähkö- ja teleasennustyöt (S2ja AT) niin saneeraus- kuin uudiskohteissa. Osaamisaluettamme ovat liike-, teollisuus- ja julkisten tilojen uudis-, saneeraus- ja korjaustyöt. Tuotamme tilaajan toiveiden mukaisesti mm. sähkö- ja teleurakointia pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta suoritamme asennus ja urakointi töitä myös muualla Suomessa tarvittaessa. 

tavoite

Olemme sähköliike, joka haluaa luoda pitkäjänteisen ja molemminpuoliseen luottamukseen perustuvan yhteistyö- suhteen. Tavoitteenamme on luoda työsuhde, joka perustuu konkreettisiin työsuorituksiin, aikataulun hallintaan sekä laadukkaaseen lopputulokseen.

Asiakaskunta ja kohteet

Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, kiinteistönomistajista ja rakennuttamisen ammattilaisista. Kohteita voivat olla mm. myymälärakentamisen sähkö- ja teletyöt, toimistomuutokset, yleiskaapelointityöt, valokuitukaapelointi- ja päättämistyöt alihankintana muille sähköliikkeille tai suoraan loppu asiakkaalle.

kokemus ja osaaminen

Periaatteenamme on panostaa korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, ja pyrimmekin kehittämään jatkuvasti toimintaamme entistä paremmaksi. Meiltä löytyy kokemus ja osaaminen sähkö- ja telealan osa-alueella. Ota yhteyttä, niin kerromme palveluistamme mielellämme lisää.